maandag 05 juli 2021

Save the date! Beleef dit najaar de nieuwe voorstelling: TONEELFESTIVAL van Theatergroep Toneel Mooi Uitzicht

Toneel Mooi Uitzicht, de theatergroep met doofblinde acteurs van het Kalorama Centrum voor doofblinden, is van plan dit najaar weer een spetterende voorstelling te gaan spelen mét publiek. We durven toch voorzichtig plannen te maken voor een nieuwe voorstelling. Sterker nog, we zijn al volop aan het repeteren! De voorstelling TONEELFESTIVAL belooft een feestje te worden. Met live muziek, theater en een kleine markt met verschillende kraampjes gaan wij, als de maatregelen het toelaten, er iets heel moois van maken.

30 september, 2 en 3 oktober 2021

TONEELFESTIVAL gaan we drie keer spelen bij Kalorama, Nieuwe Holleweg 12 in Beek (Berg en Dal). De speeldata zijn 30 september en 2 oktober om 19.00 uur en op 3 oktober om 13.30 uur. Het exacte aantal aan publiek hangt af van de dan geldende maatregelen. De toegang is gratis maar reserveren (max 4 personen) is noodzakelijk, vol = vol. Reserveren kan vanaf maandag 30 augustus door een mailtje te sturen naar secretariaat@kalorama.nl

Houd de website en social mediakanalen van Kalorama in de gaten voor meer en actuele informatie over deze voorstelling. Wat kijken we er weer uit naar ons publiek te ontmoeten vanaf 30 september!

« Terug naar het overzicht