Wij organiseren een breed scala aan activiteiten.

Kunst & exposities

Expositie Helma Groenen bij Kalorama

Helma Groenen, is biologe en geboren en getogen aan de rand van “de Bruuk” in Groesbeek, ze vertelt graag over de natuur en...

woensdag 01 september 2021 t/m dinsdag 01 februari 2022

10:00 uur

Activiteitenkalender

Als u bij Kalorama woont kunt u deelnemen aan een breed scala van activiteiten die georganiseerd worden door onze collega's. Iedere locatie heeft een eigen activiteitenprogramma. Welke activiteiten er per locatie georganiseerd worden staat in de activiteitenkalender van de betreffende locatie. Hieronder ziet u een overzicht van alle activiteiten. Wat we organiseren is afgestemd op de vraag van onze bewoners. We proberen hier zoveel mogelijk op in te spelen. U kunt in ieder geval rekenen op een gevarieerd aanbod.

Er zijn activiteiten waarbij we extra hulp kunnen gebruiken. Dit is aangegeven met het icoontje van een poppetje met een +-teken. Wij nodigen familie en vrijwilligers van harte uit hierop te reageren. Door op dit icoontje te klikken kunnen zij zich aanmelden om bij de betreffende activiteit mee te helpen.
I.v.m. het coronavirus gaan niet alle activiteiten door. Er worden ook activiteiten op de afdelingen georganiseerd. Grote activiteiten komen te vervallen.

* verplichte velden