maandag 23 november 2020

Toneel Mooi Uitzicht maakt jubileumfilm: CAMPING KLEURRIJK

Een unieke muzikale theaterfilm door doofblinde acteurs

“Kom wij gaan lekker zonnen. Ik smeer de zonnebrandcrème in. De zomer is begonnen - hmm - hmm. Ik voel de stralen warm op mijn huid. Het is zo fijn en ik eet wat fruit. De zomer is begonnen - hmm – hmm…”   (Tekst uit de film)

Met trots presenteert Toneel Mooi Uitzicht haar jubileumfilm: CAMPING KLEURRIJK. Dit is een primeur en een bijzondere productie! Vanwege corona zijn er dit jaar geen live voorstellingen met publiek mogelijk. Maar deze theatergroep met doofblinde acteurs bedacht iets anders. Er is heel hard gewerkt en de theaterproductie is omgezet naar een speelfilm. De  film gaat over precies hetzelfde verhaal als de theatervoorstelling zou zijn geweest.

Het verhaal:   CAMPING KLEURRIJK

Het wordt langzaam zomer. De zon schijnt volop en steeds meer mensen zijn toe aan een welverdiende vakantie. Mensen van verschillende pluimage, of beter gezegd van verschillende kleur, komen bij elkaar op deze camping en vormen zo eigenlijk een soort mini-maatschappijtje.  Het lijkt een hele gezellige zomer te worden met goed weer, leuke activiteiten en een fijne sfeer. Ja zelfs de afwas kan op vakantie een ontspannende bezigheid zijn! Maar dan slaat het weer om en zijn de mensen ineens niet meer zo vriendelijk en in vakantiestemming. Mensen lopen weg zonder te betalen, sommigen hebben een slechte dronk en er wordt een hoop ruzie gemaakt. Zal een goed kampvuur met het zingen van Kumbaya-achtige liederen kunnen helpen zodat alles weer goed komt? Voor het antwoord moet u zeker deze film bestellen!

Toneelgroep: Toneel Mooi Uitzicht

De spelers van Toneel Mooi Uitzicht wonen in het Centrum voor doofblinden van Kalorama in Beek of komen hier voor hun dagactiviteiten. Alle 26 acteurs hebben moeite met horen en/of zien, in de breedste zin van het woord.  De theatergroep gaat niet uit van beperkingen, maar werkt vanuit talent! Door met elkaar samen te werken, worden de spannendste verhalen gemaakt en gespeeld. Deze groep verzorgt met elkaar in hun voorstellingen de 'Mooiste Uitzichten’.

Groot spektakel

CAMPING KLEURRIJK is een megaproductie. Toneel Mooi Uitzicht heeft een grote groep van spelers, begeleiders, een decorgroep, catering etc. De muzikale begeleiding  is live ingespeeld door een band bestaande uit zeer enthousiaste en toegewijde vrijwilligers. In 2011 speelde Toneel Mooi Uitzicht hun eerste grote voorstelling. CAMPING KLEURRIJK is de tiende grote voorstelling die gemaakt is. Voor het allereerst in de vorm van een speelfilm!

Bestel de film!

De kosten voor de film CAMPING KLEURRIJK zijn € 7,50. U kunt de film op DVD bestellen door uw adres door te geven en een mailtje te sturen naar secretariaat@kalorama.nl.  U krijgt vervolgens een bevestiging en het rekeningnummer zodat u  kunt betalen. Wij sturen vanaf 9 december 2020 de film per post aan de mensen die hem besteld hebben. Ontvangt  u liever een downloadlink  waarmee u de film op uw computer kunt downloaden? Geef dit dan even aan in uw e-mail.

Reacties voor de spelers

Normaal krijgen de spelers natuurlijk veel leuke en lieve reacties direct na de voorstelling. Dat kan dit jaar helaas niet. We zouden het  heel erg waarderen als u na het bekijken van de film een kleine reactie via de post of mail naar ons wilt sturen. Dit kan in de vorm van een geschreven reactie (kaartje of mailtje). Nog leuker zou het zijn als u een korte filmboodschap zou willen inspreken. Wij zorgen er natuurlijk voor dat de spelers deze reactie ontvangen!

KALORAMA Toneel Mooi Uitzicht
Nieuwe Holleweg 12
6573 DX Beek  (Berg en Dal)
secretariaat@kalorama.nl 

Filmpjes kunt u ook via whatsapp of sms sturen naar 06-29548513.

 

 

« Terug naar het overzicht