dinsdag 15 oktober 2019

Ontdek de zorg

Campagne Ontdek de zorg van start
 

Vorig jaar is de publiekscampagne Ik Zorg van start gegaan, met als doel nieuwe medewerkers aan te trekken. Organisaties in de ouderenzorg in Gelderland slaan nogmaals de handen ineen om de echte verhalen te laten vertellen door ouderen en medewerkers uit de zorg. Verhalen die je raken, hopelijk verbazen én inspireren. Benieuwd? Bekijk de verhalen op ontdekdeouderenzorg.nl en op de sociale mediakanalen van Kalorama. (zie de icoontjes onderaan deze pagina).

Werken in de ouderenzorg betekent zoveel meer dan je denkt

Als je werkt in de ouderenzorg, beteken je veel voor mensen in de laatste fase van hun leven. Daar is iedereen het over eens. Maar wat werken in de ouderenzorg écht betekent, daar blijken nogal wat misverstanden over te bestaan.

Zoveel meer dan zorgen alleen

Natuurlijk zorg je voor ouderen. Maar wie zorgt, doet zoveel meer dan zorgen alleen. Je organiseert, signaleert, stimuleert, coacht, beslist, bewaakt, steunt, troost, verbindt, vernieuwt, improviseert, leert en meer. Dat doen we bij Kalorama elke dag opnieuw.

Werken bij Kalorama

Wil jij meer weten over werken in de ouderenzorg en wat Kalorama jou te bieden heeft? Kijk gelijk op werkenbijkalorama.nl Leuk als je contact met ons opneemt! We vertellen je graag meer. 
 

« Terug naar het overzicht