dinsdag 04 oktober 2022

Vrijwilligers getrakteerd op feestelijk uitje

Het team informele zorg van Kalorama organiseerde de afgelopen maanden een viertal uitjes voor de vrijwilligers van onze verschillende locaties. Op 14 juni, 16 juni, 21 juni en 20 sept 2022 waren alle vrijwilligers uitgenodigd op de Wijnhoeve De Heikant in Groesbeek, een bijzondere en sfeervolle locatie met een prachtig uitzicht over de Groesbeekse heuvels, de aspergevelden en de wijngaard.

Een kort verslag van deze gezellige uitjes

Om 10 uur werden de vrijwilligers ontvangen met koffie en gebak van Strik op de Wijnhoeve. Na de koffie begon de pub quiz, op hoog niveau met vragen over o.a. Nijmeegse monumentale panden, Engelse koningshuis (spitting image), exotische vruchten, oude popmuziek, en ex-politici. Daarna was er een heerlijke lunch met romige bospaddenstoelensoep, en verschillende warme broodjes. De eigenaresse de Wijnhoeve vertelde ons over het ontstaan van de Wijnhoeve, de werkzaamheden, de druiven, en het verwerkingsproces, waarna we een rondleiding over de wijngaard en door de wijnkelder kregen.

We sloten de dag af met de wijnproeverij. We hebben een rosé, en twee soorten witte wijnen mogen proeven. Uit de reacties hebben we vernomen dat de vrijwilligers een heerlijke dag hebben gehad. Deze dag is ze zo enorm gegund om hen te bedanken voor hun enorme inzet en betrokkenheid!

Benieuwd of een vrijwillige rol bij Kalorama iets voor jou is? Kijk dan eens op werkenbijkalorama.nl/vrijwilligers

   

 

« Terug naar het overzicht