dinsdag 07 juli 2020

Inloop en Ontmoeting in Ooij, Berg en Dal en Beek per 1 juli weer open

Nu de maatregelen rondom corona versoepeld zijn en de dorpshuizen weer open mogen, wordt de Inloop en Ontmoeting op de verschillende locaties weer opgestart.

In de afgelopen 15 weken was de Inloop en Ontmoeting gesloten. Een team van vrijwilligers, medewerkers van de Inloop en Ontmoeting en de opbouwwerker van Forte Welzijn (gemeente Berg en Dal) hebben met veel liefde en plezier 3 keer per week gekookt voor de deelnemers. In totaal hebben zij samen 1.800 warme maaltijden bereid! De deelnemers kregen deze vers bereide maaltijden thuisbezorgd. Naast het feit dat mensen een warme maaltijd kregen, werden ze ook 3 keer per week kort gezien. Mensen die geen maaltijd afnamen, werden gebeld. Zo hielden we toch zicht op hoe het met iedereen ging.

Per 1 juli worden de warme maaltijden niet meer thuisbezorgd. Deelnemers van de Inloop en Ontmoeting kunnen nu weer terecht in de dorpshuizen in Ooij, Beek en Berg en Dal. Daar zullen de richtlijnen van het RIVM gevolgd worden.


Het team van Inloop en Ontmoeting dat zich met hart en ziel voor de deelnemers heeft ingezet tijdens de coronacrisis. Foto: Henk Baron

Tot ziens weer bij de Inloop en Ontmoeting.

« Terug naar het overzicht