maandag 26 februari 2018

Save the date! Kalorama organiseert op 23 mei 2018 het symposium: ‘Horen en zien in de zorg: interactie is het halve werk’

Doel van het symposium is toelichting en uitleg geven over het stimuleren van zelfregie bij ouderen met een auditief-visuele beperking. Interactie tussen verzorgenden en de ouderen speelt hierbij een grote rol. De vraag hoe je dit realiseert wordt beantwoord. Evenals welke competenties en trainingen je daarbij nodig hebt.

Voor wie is het bedoeld?

  • Verzorgenden, psychologen, ergotherapeuten, logopedisten, verpleegkundigen, specialisten ouderengeneeskunde en managers werkzaam in de ouderenzorg en in wijkteams
  • Patiënten- en ouderenverenigingen en hun vertegenwoordigers
  • Mensen werkzaam in de zorg of in de revalidatie voor volwassenen met zintuiglijke beperkingen

Kalorama

De organisatie is in handen van Kalorama. Naast ouderenzorg biedt Kalorama zorg, begeleiding en behandeling aan volwassenen die zowel slechthorend als slechtziend zijn (doofblindheid). Kalorama is aangesloten bij het Universitair Netwerk Nijmegen  (UKON).

Aanmelden en deelnamekosten

Eind maart versturen wij de officiële uitnodiging met programma voor dit symposium. Heeft u interesse en wilt u deze uitnodiging ook graag ontvangen? Stuur dan een mail naar secretariaat@kalorama.nl. Wij sturen u dan een uitnodiging waarna u zich kunt aanmelden. Het symposium wordt gehouden in de aula van Kalorama in Beek (Berg en Dal). De deelnamekosten bedragen € 15,00 per persoon. Het programma start om 13.00 uur. Om 16.00 uur sluiten we af met een borrel en gelegenheid tot netwerken.

Heel graag tot ziens op woensdag 23 mei 2018!

 

 

 

« Terug naar het overzicht