Kalorama Veste Brakkenstein

Bij Kalorama Veste Brakkenstein bieden wij verzorging, verpleging en dagbehandeling. Hier woont u met de zorg die u nodig heeft. Bij Kalorama Veste Brakkenstein zijn wij in staat zeer hoogwaardige en gespecialiseerde zorg aan te bieden. Deze locatie is verdeeld in een aantal afdelingen. Iedere afdeling is gespecialiseerd in verschillende vormen van zorg en verpleging. Er zijn meerdere faciliteiten zoals een mooie oefenzaal voor de fysiotherapie. Daarnaast is er een kapper en pedicure, bibliotheek en een restaurant.

Voor onze bewoners en deelnemers van de dagbehandeling organiseren wij dagelijks activiteiten. De activiteiten op onze afdelingen worden zowel individueel als in groepsverband aangeboden. Het aanbod van activiteiten is zeer uiteenlopend en we spelen graag in op de vraag van de bewoners. Zo is er een kookgroep, hebben we regelmatig bezoek van huisdieren, is er tijd voor individuele gespreken en zijn er klankschalensessies.

Voor bezoekers aan onze dagbehandeling is er een activiteitenprogramma waarbij een diversiteit aan activiteiten wordt aangeboden. U kunt daarbij denken aan fitness, tennissen, beweeglessen, yoga, koken en bakken, wandelen en bloemschikken. In het activiteitenoverzicht ziet u per dag wat wij organiseren.

De Frasselt

Afdeling De Frasselt biedt specialistische intensieve zorg. Hier wonen mensen die ondersteuning nodig hebben bij ademhaling, tracheacanule zorg krijgen of een laag bewustzijn hebben.

Verpleeghuiszorg

Op deze locatie bieden wij ook verpleeghuiszorg voor somotiek en psychogeriatrie.

Woningcorporatie Talis

In hetzelfde gebouw verhuurt woningcorporatie Talis appartementen. Partners van onze bewoners die in Kalorama Veste Brakkenstein wonen, krijgen voorrang bij toewijzing van een appartement. Hierdoor is het mogelijk om dicht bij elkaar te wonen.

Dagbehandeling/dagbesteding

Op deze locatie verzorgt Kalorama tevens dagbehandeling voor ouderen die zelfstanding wonen. De dagbehandeling heeft een eigen entree. De ruimte voor de dagbehandeling bestaat uit drie huiskamers, een kleine keuken en twee extra slaapkamers waar u ’s middags op bed kunt rusten als dat nodig is. De dagbehandeling is een onderdeel van Kalorama Veste Brakkenstein en de deelnemers van de dagbehandeling kunnen gebruik maken van de faciliteiten die Kalorama Veste Brakkenstein aanbiedt.

De dagbehandeling is het hele jaar door op werkdagen geopend. U kunt gebruik maken van ons vervoer van huis naar de dagbehandeling en weer terug.

Kalorama Veste Brakkenstein

Driehuizerweg 376
6525 PP Nijmegen

T - 024 - 352 55 55
F - 024 - 352 55 66

info@kalorama.nl
routebeschrijving

Kalorama Veste Brakkenstein biedt onderstaande zorg aan: