vrijdag 29 januari 2021

Eerste bewoners Kalorama gevaccineerd

Een bijzonder moment: het vaccineren van de eerste bewoners op de locatie Kalorama Veste Brakkenstein. Voor zowel de bewoners, familie en collega’s is dit een belangrijke stap in deze coronacrisis. Het vaccin is voor velen een lichtpuntje. Het betekent straks meer vrijheid, minder snel in quarantaine en er gaan meer bezoekmogelijkheden komen. Daar kijkt iedereen naar uit! Maar ook dat de verzorgenden en verpleegkundigen geen mondkapjes meer zullen dragen of beschermende kleding. Dat er weer warme zorg geboden kan worden waarbij een arm om iemand heengeslagen mag worden. Wat Kalorama betreft is dit echt een stap naar de normale wereld waar we allemaal zo naar verlangen. 

Op 29, 30 en 31 januari worden de bewoners en gasten van de Kalorama locaties Bethlehem, Veste Brakkenstein, Kalorama verpleeghuis, het Centrum voor doofblinden en ’t Höfke (afdeling de Terp) gevaccineerd. We hopen dat de bewoners van ’t Höfke (die onder huisartsenzorg vallen) snel volgen.

Op de foto krijgt mevrouw Nolten van afdeling de Biesselt (Kalorama Veste Brakkenstein) het vaccin van kwaliteitsverpleegkundige Linda.

« Terug naar het overzicht