vrijdag 15 mei 2020

63-jarig huwelijk gevierd met raambezoek

Op 9 mei 1957 stapten de heer en mevrouw Van Dooren samen in het huwelijksbootje. Dat was afgelopen zaterdag precies 63 jaar geleden. Toch reden voor feest in deze moeilijke tijd. Mevrouw Van Dooren verblijft op afdeling De Sterrenberg van Kalorama in Beek. Door het coronavirus zag het er naar uit dat het echtpaar hun trouwdag zonder elkaar moest vieren. Maar met inzet van de betrokken activiteitenbegeleiding en zeker ook door de inzet van medewerkers van afdeling De Sterrenberg kon het echtpaar elkaar treffen!

Feestelijk en ontroerend weerzien

Met  goedkeuring van het crisisteam van Kalorama voor deze uitzonderlijke gebeurtenis, werd er een bijzonder raambezoek georganiseerd. Met inachtneming van de hygiënemaatregelen, maar dat mocht de pret niet drukken. Het werd een feestelijk en ontroerend bezoek en weerzien!

Hulde aan hun 63-jarige huwelijk, hulde aan het echtpaar en hulde aan de inzet van alle betrokkenen! De reactie van de heer van Dooren na afloop was ontroerend: “Wat jullie voor ons hebben gedaan mag gerust in de krant. Ik weet niet hoe ik u moet bedanken voor deze bijzondere middag. Ik kan niet zeggen wat dit voor mij heeft betekend. Deze dag zal lang in mijn geheugen blijven. Ik bedank ook het volledige personeel van de Sterrenberg voor de goede zorg.”

 

« Terug naar het overzicht