Op onze verschillende locaties bieden wij specialistische zorg.

Kalorama

Op een prachtige locatie in het Gelderse Beek ligt Kalorama. Als thuis wonen niet meer gaat of als u afhankelijker wordt van anderen, woont u hier in een prettige en veilige omgeving. Hier treft u mensen die u met respect en aandacht tegemoet treden, die belangstelling hebben voor u én uw familie.

Meer weten

Kalorama Centrum voor doofblinden

Het Centrum voor doofblinden richt zich op mensen van 18 jaar en ouder met doofblindheid: een dubbele beperking in horen én zien. Bij Kalorama in Beek (Berg en Dal) zijn woongroepen waar u kunt wonen en hier bieden wij gespecialiseerde zorg. Deze zorg is tevens bedoeld voor mensen met een beperking in horen en zien die zelfstandig wonen.

Meer weten

Kalorama Veste Brakkenstein

Bij Kalorama Veste Brakkenstein in Nijmegen hebben wij meerdere afdelingen waar wij zorg bieden. Wij hebben hier de psychogeriatrische afdeling: de Goffert en drie gespecialiseerde somatische afdelingen: de Biesselt, de Duffelt, en de Frasselt. Op Veste Brakkenstein biedt Kalorama ook dagbehandeling aan.

Meer weten

Kalorama ’t Höfke

Bij Kalorama ‘t Höfke woont u in een veilige omgeving met zorg. Die zorg kan bestaan uit verzorging of verpleging of allebei. Dat hangt van uw persoonlijke situatie af. Sommige van onze bewoners zijn nog redelijk zelfstandig, anderen hebben meer ondersteuning nodig.

Meer weten

Kalorama Bethlehem

Voor palliatieve zorg aan mensen voor wie thuis sterven niet wenselijk of mogelijk is, heeft Kalorama in het centrum van Nijmegen het hospice Kalorama Bethlehem. Wij hebben hier plaats voor tien gasten.

Meer weten

Kalorama Kulturhus

Het Kulturhus in Beek - Berg en Dal is een multifunctionele voorziening. Kalorama is een van de vaste gebruikers van dit gebouw. In het Kulturhus biedt Kalorama Dagbehandeling voor doofblinden. Tevens werkt ons expertisecentrum vanuit het Kulturhus.

Meer weten