Ook zo mooi wonen in onze zorgstudio's?

Kalorama bouwt nieuw in fasen. In 2021 is het nieuwe Centrum voor doofblinden geopend en eind 2022 zijn de eerste 48 zorgstudio's voor mensen met dementie opgeleverd. Wilt u ook zo mooi wonen en wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gelijk contact op met ons Zorgbureau door te bellen naar (024) 684 77 77 of vul onderstaand formulier in. 
We hebben een film gemaakt van ons nieuwe gebouw!

Bekijk hier de film over ons nieuwe gebouw. We volgen een dag het leven van een bewoonster. Deze film geeft u een goed beeld hoe u bij Kalorama woont met zorg.


 

Wonen met zorg op één van de mooiste plekken in Gelderland.

We leggen de nadruk op comfortabel wonen met persoonsgerichte zorg. De binnenhuisarchitect heeft inzichten van dementiedeskundige Anneke van der Plaats gebruikt voor de indeling en inrichting van de groepswoningen. Deze zijn daarom optimaal ingericht voor mensen met dementie. Iedere woongroep bestaat uit maximaal acht bewoners. Elke bewoner heeft een eigen royale eenpersoons studio (van ongeveer 30 m²) met sanitair. Iedere woongroep vormt een eigen huishouden. Waar samen wordt gekookt, de was wordt gedaan en met elkaar de dag wordt doorgebracht. Dat kan deels samen zijn maar iedere bewoner kan zich ook terugtrekken in zijn of haar studio. Er is veel loopruimte en bewoners kunnen eenvoudig op bezoek bij hun buren. We maken gebruik van de nieuwste zorgtechnologie zoals domotica. Daarmee creëren we op maat een veilige en vertrouwde woonomgeving.

Bijzonder aan dit gebouw is bovendien dat alle woongroepen een eigen buitenruimte hebben. De woonlocatie biedt ruimte voor spontane ontmoetingen voor bewoners en familieleden. En nodigt uit voor wijkgerichte activiteiten en verbinding met het dorp Beek. De gebouwen zijn klaar voor een veranderend klimaat met extremer weer en op de daken komen zonnepanelen. Verder realiseert Kalorama voorzieningen zodat het regenwater goed opgenomen kan worden in de bodem.

Download hier onze brochure over de nieuwe zorgstudio's.

Hieronder ziet een kort animatiefilmpje dat een indruk van het terrein geeft als alle nieuwbouw gereed is.

Sfeerimpressie nieuwbouw Kalorama