maandag 10 juni 2024

Toneel Mooi Uitzicht speelde KNOTSSTIJLTOMBOLA

Eindelijk was het zover... Na een heel jaar hard werken speelde TMU met veel succes de theatervoorstelling: 'KNOTSSTIJLTOMBOLA'

Donderdag 30 mei, zaterdag 1 juni en zondag 2 juni 2024 zagen meer dan 350 mensen de voorstelling. Wat was het publiek enthousiast en wat stegen alle spelers boven zichzelf uit. 27 toneelspelers, 7 muzikanten, een geluidstechnicus en vele vrijwilligers, tolken en begeleiders maakten deze voorstelling mogelijk. We delen heel graag enkele reacties van het publiek:

“Mooi om iedereen weer zo te zien stralen. Wat weten jullie toch ieder jaar weer het beste in de spelers naar boven te brengen. En ook de begeleiders en tolken zie je echt genieten. Mooie hechte groep!”

“Lieve allemaal, wat een prachtige uitvoering hebben jullie weer gemaakt. Ieder jaar denk ik weer, kan het nog mooier, origineler? Ja dus, ik vond dit een enorme topper. Geweldige keuze hebben jullie gemaakt. Ik heb genoten. De spelers, de muzikanten en zangeressen, iedereen die hier aan mee heeft gewerkt, toppie. Knap hoe jullie je in deze roerige tijden overeind weten te houden. Ik hoop nog lang van jullie te kunnen genieten.”

“Het is echt een aanrader om te gaan kijken. Wat staan de spelers goed in hun kracht en weten ze te ontroeren, te vermaken, te entertainen. Heerlijk al die herkenbare rollen. Swiebertje, Eva uit Flikken Maastricht, Mary Poppins en natuurlijk die geweldige Tante Til uit de familie Knots. Ik kom volgend jaar weer!”

Fotoverslag

Zie hieronder een mooi fotoverslag. Klik op de afbeeldigen voor vergroting en om te bladeren.

« Terug naar het overzicht