donderdag 26 september 2019

Jubilerende vrijwilligers bij Kalorama

Vrijwilligers zijn onmisbaar. Zij vervullen een grote rol als het gaat om het welzijn van onze bewoners. Daarom zijn we alle vrijwilligers ontzettend dankbaar. We zijn blij met hun inzet en vaak jarenlange betrokkenheid. Onlangs hadden we twee jubilerende vrijwilligers die we in het zonnetje hebben gezet!

Henk Langens verzorgt al 25 jaar de ‘Vrijdagmiddag Bingo’ bij Kalorama ’t Höfke

Iedere vrijdag is er Bingomiddag bij Kalorama ‘t Höfke, daar is geen speld tussen te krijgen. Samen met een vaste groep bingovrijwilligers staat Henk garant voor een middag spel en plezier. Met veel humor leest hij de bingonummers voor. Bovendien zorgt hij ervoor dat er leuke prijsjes te winnen zijn. Het plezier dat Henk heeft, straalt af op de bewoners. Dat is toch geweldig! En dat al 25 jaar.

Frans van Beers is 12,5 jaar trouwe vrijwilliger bij de geestelijke verzorging Kalorama Veste Brakkenstein

Frans is een veelzijdige en bevlogen vrijwilliger. Hij vervult verschillende taken en rollen bij de geestelijke verzorging van Kalorama Veste Brakkenstein en Frans is oproepkracht voor de vieringen bij Kalorama aan de Nieuwe Holleweg in Beek . Dat rond de vieringen op vrijdag en soms ook op zondag alles klopt en geregeld is, kunnen we met een gerust hart aan Frans overlaten. Niets is hem te veel. We zijn heel erg blij met Frans!

Vrijwilligers leveren echt een bijdrage

Wilt u net als Henk en Frans als vrijwilliger een zinvolle bijdrage leveren? Dan bent u bij Kalorama van harte welkom. Alleen al door er gewoon te zijn bent u als vrijwilliger keer op keer van onschatbare waarde voor onze bewoners. Het serveren van koffie of thee, een fietstochtje op de tandem, een boodschap doen, een bezoek met een bewoner aan de tandarts: allemaal activiteiten die bijzonder waardevol zijn. Wellicht heeft u zelf ook ideeën over mogelijk vrijwilligerswerk. Bespreek het met ons. We kijken graag samen naar uw en onze mogelijkheden.

Bel 024 - 684 77 77 en vraag naar Bonny Schrijen of Cily Remy óf kijk op www.werkenbijkalorama.nl/vrijwilligers

 

« Terug naar het overzicht