Intensieve zorg

Afdeling De Frasselt biedt specialistische intensieve zorg. Hier wonen mensen die ondersteuning nodig hebben bij de ademhaling, tracheacanule zorg krijgen of een laag bewustzijn hebben. 

 

Op deze afdeling verplegen en ondersteunen wij mensen optimaal. Er is zelfs een wellnessruimte. Want hoe fijn is het om heerlijk in bad te gaan? Bij ons is dat ook mogelijk voor mensen die beademing nodig hebben. Alle bewoners hebben hier een eenpersoonskamer. Deze kamer mag u met uw vertrouwde spullen persoonlijk maken. Bijvoorbeeld met eigen stoel of kastje of een schilderij aan de muur. Kwaliteit van leven zit ‘m vaak in kleine dingen, daar hebben we samen met mantelzorgers en vrijwilligers veel aandacht voor.

Welzijn is erg belangrijk. De activiteitenbegeleiding bedenkt activiteiten die u fijn vindt om te doen. Daarnaast zijn er vrijwilligers die bijvoorbeeld handmassage of manicure verzorgen, voorlezen of een praatje maken. Voor veel bewoners kan er op elk moment van de dag verzorging of verpleging nodig zijn en dat bieden wij hier. Dat geeft rust en zekerheid. Niet alleen voor de bewoner zelf, maar ook voor de naaste familie. 

Op de afdeling is een gezamenlijke huiskamer waar je elkaar ontmoet en waar ook gegeten wordt.

Intensieve zorg is mogelijk op onderstaande locatie: