maandag 10 januari 2022

Voorzitter De Treffers huldigt eigen vader in Kalorama: hoogbejaarde Piet is al 80 jaar lid

Afgelopen zaterdag heeft Theo Jochoms, voorzitter van de Groesbeekse voetbalvereniging De Treffers, zijn vader Piet Jochoms gehuldigd in de binnentuin van het Kalorama Centrum voor doofblinden. Piet is maar liefst 80 jaar lid van de rood/zwarten uit Groesbeek. 

In verband met de coronamaatregelen vond de jaarlijkse huldiging van de jubilarissen niet in het clubgebouw plaats. Daarom besloot voorzitter Theo Jochoms om alle jubilarissen thuis te bezoeken. En niet te vergeten zijn 90-jarige vader Piet Jochoms die sinds kort bij Kalorama verblijft en De Treffers al 80 jaar trouw is.

Generatie op generatie actief bij De Treffers

Een 80-jarig lidmaatschap komt niet vaak voor. De familie Jochems is al generaties lang actief bij de voetbalvereniging. Vader Piet heeft binnen de jeugdafdeling zijn sporen verdiend. Ook ging hij langs de deuren om de contributie op te halen, was leider en coördinator van de jongste elftallen en organisator van jeugdkampen en jeugdtoernooien. Bij de KNVB zijn de verdiensten van Piet Jochoms ook niet ongemerkt gebleven. Zo heeft hij de zilveren bondsspeld in ontvangst mogen nemen en is hij door het Treffers-bestuur benoemd tot lid van Verdienste. 

 

Treffersspeld met briljant

Tot twee jaar geleden was Piet nog actief als vrijwilliger voor de club. Daarnaast was hij een trouwe bezoeker van zowel de thuis- als uitwedstrijden. Sinds kort woont Piet in het Centrum voor doofblinden van  Kalorama omdat zijn gezondheid hem in de steek liet. Piet kreeg van zijn zoon de felbegeerde Treffersspeld met briljant opgespeld. Wat een bijzondere mijlpaal. Namens Kalorama van harte gefeliciteerd Piet!

« Terug naar het overzicht