maandag 15 april 2019

Toneel Mooi Uitzicht speelt ‘SAFARIBOMBARIE’

Een muzikale theatervoorstelling door doofblinde acteurs

Toneel Mooi Uitzicht, onderdeel van Kalorama Centrum voor doofblinden, speelt op 20, 22 en 23 juni 2019 de muzikale theatervoorstelling ‘SAFARIBOMBARIE’. De voorstellingen zijn gratis en worden opgevoerd bij Kalorama, Nieuwe Holleweg 12 in Beek. De voorstelling is een geheel eigen productie. De rollen, scènes en teksten uit de voorstelling ‘SAFARIBOMBARIE’ zijn compleet zelf bedacht. U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken!

Theatergroep Toneel Mooi Uitzicht

Toneel Mooi Uitzicht is een onderdeel van Kalorama Centrum voor doofblinden. Alle acteurs hebben moeite met horen en/of zien. Er is een grote groep spelers, begeleiders, een band, een decorgroep, catering,  grimeurs én publieksbegeleiders. Deze theatergroep gaat niet uit van beperkingen, maar werkt vanuit talent! Door samen te werken, worden de spannendste verhalen gemaakt en gespeeld.

Groot spektakel: ‘SAFARIBOMBARIE’

‘SAFARIBOMBARIE’ is een megaproductie. Samen met acht muzikanten maken de 25 spelers van Toneel Mooi Uitzicht een onvergetelijke theatervoorstelling!  Ieder jaar verzorgt deze groep een grote voorstelling in de maand juni. Ook dit jaar belooft het weer een groot spektakel te worden!

Kaartjes reserveren vanaf 2 mei

Mis deze unieke voorstelling niet! U betaalt geen entree en u bent van harte welkom op de volgende dagen en tijdstippen: donderdag 20 juni 2019 om 19.00 uur, zaterdag 22 juni 2019 om 19.00 uur en zondag 23 juni 2018 om 14.30 uur. Wij vragen u wel om uw kaartje(s) tijdig te reserveren.

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 2 mei bij: toneelmooiuitzicht@gmail.com of (alleen voor de bewoners van Kalorama) bij de receptie van Kalorama op de hoofdlocatie.

Geeft u duidelijk het aantal kaartjes en de datum van de voorstelling aan? Let op! Er is een beperkt aantal plaatsen en consumpties zijn voor eigen rekening. Bezoek ook onze facebookpagina: www.facebook.com/toneelmooiuitzicht en website: Toneel Mooi Uitzicht.

« Terug naar het overzicht