woensdag 15 mei 2019

Heeft u al kaartjes voor de voorstelling SAFARIBOMBARIE gereserveerd?

Toneel Mooi Uitzicht speelt ‘SAFARIBOMBARIE’

Alle Voorstellingen zijn uitverkocht. 

"Donker, is het in het woud. De bomen hier zijn echt heel groot want ze zijn al zo oud. Mijn fantasie, slaat nu op hol. Ik bedenk wat ik speel, ik kies mijn eigen rol. Het kan van alles zijn. Ik word heel groot of kies juist iets kleins. Maar maak het zelf. Bedenk nog meer. En langzaamaan ontstaat ons mooi verhaal. Zie hier de jungle voor u!"
(Tekst uit de voorstelling)

Toneel Mooi Uitzicht, onderdeel van Kalorama Centrum voor doofblinden, speelt op 20, 22 en 23 juni 2019 de muzikale theatervoorstelling ‘SAFARIBOMBARIE’. De voorstellingen zijn gratis en worden opgevoerd bij Kalorama, Nieuwe Holleweg 12 in Beek.

Het verhaal

SAFARIBOMBARIE vertelt het verhaal van een aantal mensen uit Nederland die totaal onverwachts een tijd moeten overbruggen in de jungle. Tegelijkertijd wordt het verhaal verteld van de prachtige dieren die in de jungle leven. Soms is het heel mooi en fijn in die jungle, maar soms ook helemaal niet en is het er vreselijk en gevaarlijk. De rollen en het verhaal zijn volledig zelf bedacht! In de voorstelling komen een slang, een tijger en een paradijsvogel voorbij. Maar ook een schoonmaakster, een reisleider en een deftige dame zijn van de partij. Er zijn nog veel meer verrassende personages en we nodigen u dan ook van harte uit om naar één of meerdere van onze voorstellingen te komen kijken!

Toneelgroep: Toneel Mooi Uitzicht

Toneel Mooi Uitzicht is een onderdeel van Kalorama Centrum voor doofblinden in Beek. Alle  25 acteurs hebben moeite met horen en/of zien, in de breedste zin van het woord.  De theatergroep gaat niet uit van beperkingen, maar werkt vanuit talent! Door met elkaar samen te werken, worden de spannendste verhalen gemaakt en gespeeld. Deze groep verzorgt met elkaar in hun voorstellingen de 'Mooiste Uitzichten’. De muzikale begeleiding is live en wordt gespeeld door een zeer enthousiaste band. Bij de voorstelling ‘SAFARIBOMBARIE’ spelen zeven gastacteurs mee. Dit zijn kinderen uit Beek die de voorstelling extra kleur geven.

Groot spektakel

‘SAFARIBOMBARIE’ is een megaproductie. Toneel Mooi Uitzicht heeft een grote groep van spelers, begeleiders, een band, een decorgroep, catering, grimeurs en publieksbegeleiders. Ieder jaar verzorgt deze groep een bijzondere voorstelling in de maand juni. Ook dit jaar belooft het weer een groot spektakel te worden!

Kaartjes reserveren

Mis deze unieke voorstelling niet! U betaalt geen entree en u bent van harte welkom op de volgende dagen en tijdstippen: donderdag 20 juni  om 19.00 uur, zaterdag 22 juni om 19.00 uur en zondag 23 juni om 14.30 uur. Wij vragen u wel om uw kaartje(s) te reserveren. Voorstellingen donderdag en zondag zijn uitverkocht. We kunnen u eventueel wel op een wachtlijst plaatsen.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij: toneelmooiuitzicht@gmail.com  of (alleen voor de bewoners van Kalorama) bij de receptie van Kalorama op de hoofdlocatie. Geeft u duidelijk het aantal kaartjes en de datum van de voorstelling aan? Let op! Er is een beperkt aantal plaatsen en consumpties zijn voor eigen rekening.  Bezoek ook onze Facebookpagina of de website van Toneel Mooi Uitzicht

Toneel Mooi Uitzicht in de pers

De Gelderlander schreef een mooi artikel over onze toneelgroep en deze voorstelling. Eind vorig jaar schreef het NRC ook een stuk over Toneel Mooi Uitzicht.  Door op de afbeeldingen te klikken, kunt u de arktikelen lezen.

 
 

« Terug naar het overzicht