Kalorama Kulturhus

Het Kulturhus in Beek is een multifunctionele voorziening. Kalorama is een van de vaste gebruikers van dit gebouw. In het Kulturhus biedt Kalorama Dagbehandeling voor doofblinden en Inloop en Ontmoeting.

Inloop en Ontmoeting in het Kulturhus biedt een gestructureerd dagprogramma met actieve en recreatieve activiteiten gericht op het bevorderen van een gezonde levensstijl. U kunt deelnemen aan groepsactiviteiten en individuele activiteiten of gezellig binnenlopen voor een kopje koffie of thee. U kiest zelf waar u zin in heeft en wat bij u past. Tussen de middag is er altijd een mogelijkheid om samen te lunchen tegen een vaste vergoeding. Het programma wordt aangeboden door een activiteitenbegeleider die wordt ondersteund door vrijwilligers.

Op alle weekdagen organiseert Kalorama terugkerende activiteiten in het Kulturhus. Zowel in de ochtend als in de middag. Bij activiteiten op deze pagina ziet u welke activiteiten wij hier organiseren. 

Het Centrum voor doofblinden deelt haar kennis en expertise eveneens vanuit het Kulturhus.

Activiteiten

Op weekdagen komt op ieder dagdeel de arbeidsgroep samen (behalve op de woensdagmiddag). Daarnaast is wisselend door de hele week de hobby- en kookgroep actief. Voor meer informatie over de activiteiten bij het Kulturhus kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zijn bereikbaar op telfoonummer 024– 684 72 13 of per email: ACkulturhus@kalorama.nl

Voor overige activiteiten van Kalorama kijkt u bij ons activiteitenoverzicht.

 

Kalorama Kulturhus

Roerdompstraat 6e
6573 BH Beek (Berg en Dal)

T024 - 684 72 10

info.cvdb@kalorama.nl
routebeschrijving

Kalorama ’t Kulturhus biedt onderstaande zorg aan: