donderdag 29 maart 2018

Kaartverkoop Toneel Mooi Uitzicht gestart. Voorstellingen op 7, 9 en 10 juni 2018

Toneel Mooi Uitzicht speelt de voorstelling 'BEEK', een muzikale theatervoorstelling door doofblinde acteurs

Toneel Mooi Uitzicht, onderdeel van Kalorama Centrum voor doofblinden, speelt op 7, 9 en 10 juni 2018 de muzikale theatervoorstelling ‘BEEK’. De voorstellingen zijn gratis en worden opgevoerd bij Kalorama, Nieuwe Holleweg 12 in Beek. ‘BEEK’ is een geheel eigen productie geïnspireerd op het prachtige dorp Beek in de gemeente Berg en Dal. De rollen, scènes en teksten uit de voorstelling ‘BEEK’ zijn compleet zelf bedacht.

 

Toneel Mooi Uitzicht

Toneel Mooi Uitzicht is een onderdeel van Kalorama Centrum voor doofblinden in Beek. Dit betekent dat de acteurs allemaal moeite hebben met horen en/of zien.  Deze theatergroep gaat niet uit van de beperkingen, maar werkt vanuit talent! Door met elkaar samen te werken, worden de spannendste verhalen gemaakt en gespeeld. Samen met elf muzikanten maken de vierentwintig spelers van Toneel Mooi Uitzicht deze onvergetelijke theatervoorstelling.

Groot spektakel

‘BEEK’ is een megaproductie. Toneel Mooi Uitzicht heeft een grote groep van spelers, begeleiders, een band, een decorgroep, catering, grimeurs, publieksbegeleiders en ga zo maar door! Ieder jaar verzorgt deze groep een grote voorstelling in de maand juni. Ook dit jaar belooft het weer een groot spektakel te worden!

Kaartjes reserveren

Mis deze unieke voorstelling niet! U betaalt geen entree en u bent van harte welkom op de volgende dagen en tijdstippen: donderdag 7 juni 2018 om 19.00 uur, zaterdag 9 juni 2018 om 19.00 uur en zondag 10 juni 2018 om 14.00 uur. Wij vragen u wel om uw kaartje(s) te reserveren. Dat kan door een mail te sturen naar toneelmooiuitzicht@gmail.com Geeft u duidelijk het aantal kaartjes en de datum van de voorstelling aan? Let op! Er is een beperkt aantal plaatsen en consumpties zijn voor eigen rekening.

« Terug naar het overzicht