dinsdag 19 september 2017

Uitnodiging voor Theatervoorstelling "Dag Mama"

Met veel plezier nodigen we u uit voor een unieke middag. We hebben een bijzondere voorstelling voor u in huis gehaald: muziektheater voorstelling "Dag Mama", met lezing en workshop, over omgaan met dementie. We heten u meer dan welkom om haar samen met ons te beleven!

Door middel van de prachtige muziek en levensechte scenes kruipt u in de huid van de mens met dementie. U beleeft én begrijpt als nooit tevoren wat de ziekte met hem of haar doet. Niet eerder kwam u zo dichtbij. Met de selectie van inzichten en handvatten uit psychologie en hersenkunde kunt u vervolgens het béste geven. Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen.

 

Wondermooi!
– Happinez

Diverse symposia bezocht en workshops gevolgd. Niet eerder zo tot in m’n ziel geraakt. Dit had ik veel eerder willen weten!!
– Ida Samplonius, zorgprofessional

Een cadeau om samen met mijn mama nog een mooie tijd tegemoet te gaan
– Grace Cemille, dochter

Must voor naasten en instanties
– Recensie Gelderlander

Meesterlijk
– Adelheid Roosen

 

"Dag Mama" verscheen het afgelopen jaar veelvuldig in de landelijke media, zoals in het programma "Nieuwsuur" en het programma "Landinwaarts" van Dieuwertje Blok. We zijn verheugd om haar nu aan u te kunnen presenteren. Via deze weg willen we u inspireren en samen met u optrekken in het bijzondere en indrukwekkende proces van dementie.

De voorstelling speelt op 25 oktober van 13.00- 16.00 uur in de aula van Kalorama. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus geef u tijdig op via secretariaat@kalorama.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 2 dagen voor de voorstelling.

We hopen je in oktober te ontmoeten!

« Terug naar het overzicht