maandag 10 juli 2023

Succesvolle voorstellingen Toneel Mooi Uitzicht

ER WAS EENS, wat een FEEST!


Op donderdagavond 6 en zaterdagavond 8 en zondagmiddag 9 juli 2023 speelde theatergroep Toneel Mooi Uitzicht met ontzettend veel succes de zelfgemaakte theatervoorstelling ER WAS EENS. Meer dan 400 mensen zagen de voorstelling en hebben zeer positief gereageerd. Kijk naar de prachtige foto’s in het fotoalbum onder dit nieuwsbericht!

Wat heeft iedereen genoten! We zijn enorm trots op alle spelers, collega’s en vrijwilligers die deze fantastische voorstelling hebben neergezet. Dat verdient een diepe buiging en groot applaus!!

Reacties uit het publiek:

Mark: "Dank voor jullie hele mooie voorstelling. De warmte, aandacht en kracht spat er vanaf."

Kitty: "Ik heb gelachen, Was ontroerd, Ben geraakt, En vol bewondering voor de spelers maar ook zeker voor alle vrijwilligers en medewerkers.Wat doet het toch goed om te zien dat er nog zoveel bevlogen mensen rondlopen!!!!! Graag kom ik volgend jaar weer."

Karine: "Het was weer een feestje... een traan, een lach, een brok in de keel soms ook... maar echt theater zoals het hoort met stralende spelers. Ik heb weer genoten echt!"

Estelle: "Wij zijn unaniem verrast en geraakt door wat jullie samen hebben neergezet! We wisten allemaal ook niet echt wat te verwachten, maar op deze wijze met allemaal korte scenes is gewoon briljant. Vele emoties passeerden deze mooie unieke avond en dat hebben we mogen voelen, hoe mooi. Dus alle complimenten en eer aan alle bijzondere talenten."

Leon: "Het was geweldig. We hebben enorm genoten. Wat een inzet en een werk. Er waren mensen die om Eefje hebben gehuild van ontroering. Bedankt".

Bekijk hieronder foto's van de voorstelling

« Terug naar het overzicht