vrijdag 29 mei 2020

Centrum voor doofblinden en afdeling de Wolfsberg open voor bezoek

Dit weekend gaan op de locatie Nieuwe Holleweg 12 in Beek de eerste afdelingen onder voorwaarden van landelijke richtlijnen open voor bezoek. Dit betreft de afdelingen van het Centrum voor doofblinden en afdeling de Wolfsberg. De desbetreffende contactpersonen zijn hierover geïnformeerd en afspraken voor de eerste bezoeken zijn vanaf dit weekend gemaakt. 

Kalorama heeft veiligheid en zorgvuldigheid hoog in het vaandel staan. We beseffen hoe graag onze bewoners en familie elkaar weer echt willen zien. Alle andere afdelingen van Kalorama bereiden zich ook voor om de eerste bezoekers weer te kunnen ontvangen en nemen de ervaringen van het Centrum voor doofblinden en afdeling de Wolfsberg hierin mee. 

Uiterlijk 15 juni 2020 en zoveel eerder als dat gaat, ontvangt elke afdeling op de verschillende locaties van Kalorama (mits corona-vrij) weer bezoek.

Wij zijn ons ervan bewust dat de bezoekregeling op korte termijn nog niet is zoals u en uw naaste het zouden willen. Het is een eerste stap naar versoepeling. Zodra verdere versoepeling mogelijk is, verruimen wij deze regeling. Aan de andere kant is het goed dat u zich realiseert dat de bezoekregeling, als de situatie erom vraagt, weer aangescherpt kan worden.

Heeft u vragen over dit bericht neem dan contact op met de EVV-er of PB-er van uw naaste of met de collega’s van de luisterlijn (bereikbaar via de receptie van Kalorama 024 – 684 77 77).

 

« Terug naar het overzicht