Grand Cafés

Op de locaties Kalorama, Kalorama Veste Brakkenstein en Kalorama ’t Höfke hebben we gezellige Grand Cafés. U bent hier samen met een medebewoner of met familie van harte welkom. Koffie en vers gebak staan voor u klaar!

In de Grand Cafés hebben we een kleine kaart met een aantal lunchgerechten en er is keuze uit diverse borrelhapjes.

Maaltijd bestellen

Wilt u voor uzelf en/of uw bezoek een (warme) maaltijd? Dat kan! We vragen u wel om deze van te voren te bestellen. Bel onze receptie (024) 684 77 77. Zij verbinden u door met het Grand Café. Wij vertellen u graag wat er op het menu staat.

Als het mooi weer is, kunt u heerlijk buiten op het terras zitten. Heerlijk genieten van een gebakje, een drankje of een kleine borrel. 

Iets te vieren?

Bent u jarig, heeft u iets te vieren of wilt u met uw familie samen zijn? Ook dat kan bij Kalorama. Binnen onze locaties heeft u diverse mogelijkheden om met uw familie en vrienden samen te zijn. Wij kunnen een verjaardag, borrel, high tea of familiediner voor u verzorgen. Bespreek met één van onze culinaire adviseurs de mogelijkheden voor een viering op maat! U kunt contact opnemen met Jeroen 06 53475109 of Corné 06 10544885. Zij vertellen u graag meer.