Faciliteiten

Met faciliteiten bedoelen we alle voorzieningen die wij bieden voor onze bewoners en hun gasten.

Persoonlijke verzorging

Op onze locaties kan er gebruik gemaakt worden van de kapper, schoonheidsspecialiste en mondzorg.

Kapper

Bij Kalorama en Kalorama Veste Brakkenstein is er op de begane grond een kapsalon. De tarievenlijst kunt u opvragen bij de kapper en u kunt zelf een afspraak maken. Het staat u vrij gebruik te maken van een andere kapper.

Mondzorg

Op de locatie Kalorama en Kalorama Veste Brakkenstein zijn elke week een tandarts en een mondhygiënist aanwezig. Onze bewoners kunnen gebruik maken van hun diensten in de praktijkruimte. Als dat nodig is, zorgt Kalorama voor vervoer naar de praktijkruimte. Wanneer u niet in staat bent naar de praktijkruimte te komen, komen de tandarts of de mondhygiënist naar uw kamer. Afhankelijk van uw ziektekostenverzekering worden de kosten vergoed

Schoonheidsspecialiste & pedicure

De pedicure en schoonheidsspecialiste komen langs op afspraak. Deze afspraak maakt u zelf. Zij komen dan langs op uw kamer of op de afdeling. De tarievenlijst kunt u bij de specialist zelf opvragen. Het staat u vrij gebruik te maken van een andere specialist. De kosten zijn voor eigen rekening, tenzij er een medische indicatie is. Dan worden de kosten vergoed.

Parkeren

Kalorama beschikt over parkeerplaatsen voor bezoek. Voor Kalorama Veste Brakkenstein en Kalorama ’t Höfke zijn de nodige parkeerplaatsen aan de voorzijde waar u vrij kunt parkeren.