Faciliteiten

Met faciliteiten bedoelen we de voorzieningen voor onze bewoners en hun gasten. Vanuit de keuken bij Kalorama in Beek worden de warme maaltijden verzorgd voor alle bewoners van Kalorama. Alle locaties hebben een eigen restaurant of huiskamer waar samen gegeten wordt. Bij Kalorama in Beek hebben we ook een café. Daarnaast zijn er faciliteiten zoals een kapper en schoonheidsspecialiste en bieden we mondzorg voor onze bewoners. Kijk in het menu hiernaast voor meer informatie over Eten en drinken, Keuken, Restaurant en het Café.

Overige faciliteiten

Kapsalon

Bij Kalorama en Kalorama Veste Brakkenstein is op de begane grond een kapsalon. U kunt zelf een afspraak met de kapper maken. De tarievenlijst vraagt u bij de kapper op. Het staat u uiteraard vrij om naar een andere kapper te gaan.

Mondzorg

Op de locatie van Kalorama zijn elke week een tandarts en een mondhygiënist aanwezig. Onze bewoners kunnen gebruik maken van hun diensten in de praktijkruimte aldaar. Als dat nodig is, zorgt Kalorama voor vervoer. Wanneer u niet in staat bent naar de praktijkruimte te komen, komen de tandarts of de mondhygiënist naar uw kamer. Afhankelijk van uw ziektekostenverzekering worden de kosten vergoed.

Parkeren

Kalorama beschikt over parkeerplaatsen voor bewoners en bezoek. Op Kalorama Veste Brakkenstein is een parkeergarage. Hier is een aantal plaatsen voor bewoners en bezoek van Kalorama gereserveerd. Welke plaatsen dit zijn ziet u aan de herkenbare (blauwe) bordjes. De overige plaatsen in de parkeergarage op Veste Brakkenstein zijn van andere bewoners van het complex. Voor Kalorama ’t Höfke zijn de nodige parkeerplaatsen aan de voorzijde waar u vrij kunt parkeren.

Pedicure en schoonheidsspecialiste

U kunt gebruikmaken van de diensten van een pedicure en schoonheidsspecialiste. Maak hiervoor zelf een afspraak of u vraagt dit aan de medewerkers van de afdeling. De pedicure komt bij u op de kamer of langs op de afdeling. De tarievenlijst kunt u bij de pedicure opvragen. Het staat u uiteraard vrij om naar een andere pedicure te gaan

De kosten zijn voor eigen rekening, tenzij er een medische indicatie is.