Stichting Kalorama wandeltocht

Ieder jaar wordt in de maand mei de Kalorama Wandeltocht gelopen. De opbrengst van deze wandeltocht komt ten goede aan extra activiteiten voor het welzijn van de bewoners van Kalorama.

De mooiste wandeltocht

De routes leiden de wandelaars onder andere door Beek, de prachtige Ooijpolder en, afhankelijk van de afstand, over Duits grondgebied. Uiteraard zal er ook geklommen moeten worden door het heuvellandschap van Berg en Dal, waarbij alle wandelaars langs Kalorama zullen wandelen.

Meedoen is een investering waard!

Wandelaars kunnen voor het eendaagse parcours kiezen uit vijf afstanden: 5, 10, 20, 30 of 40 kilometer. Er kan worden ingeschreven op zaterdag en zondag tussen 07:00 en 14:00 uur (afhankelijk van de te lopen afstand (zie Afstanden)); afmelden uiterlijk tot 17:00 uur. Om aan de trainingskilometers te komen voor de Vierdaagse, kan men ook het tweedaagse parcours lopen, met totale afstanden van 50, 60, 70 of 80 kilometer.

Na afloop kan iedere wandelaar, na het volbrengen van de tocht, een fraaie medaille in ontvangst nemen. De Kalorama Wandeltocht komt tot stand door de steun van vele sponsors en de inzet van vrijwilligers. De opbrengst van de tocht komt ten goede aan de bewoners van Stichting Kalorama. In de afgelopen jaren zijn er al vele projecten gerealiseerd dankzij de lopers.

Voor meer informatie kijkt u op www.kaloramawandeltocht.nl