Stichting Vrienden Kalorama

Kalorama doet er alles aan om haar bewoners de best mogelijke zorg en begeleiding te bieden. De behoeften en wensen van onze bewoners komen altijd op de eerste plaats. Soms lopen we tegen de grenzen van onze (financiële) mogelijkheden aan. Dan is het fijn te weten dat de Stichting Vrienden Kalorama bestaat.

Aangenamer

Stichting Vrienden Kalorama is eind 2012 opgericht en heeft tot doel fondsen te werven én beschikbaar te stellen, juist voor die extraatjes waarvoor nu soms de middelen ontbreken. Extraatjes die het verblijf van de bewoners van Kalorama veraangenamen. Bijvoorbeeld voor een mooie, afgesloten tuin voor onze oudere bewoners met dementie. Of een extraatje voor een gezamenlijke uitstapje. Of voor de aanschaf van elektrische rolstoelen, die je kunt lenen om een wandeling met een van de bewoners te maken in de prachtige omgeving.

Word Vriend

We nodigen u van harte uit om Vriend te worden. Dat kan door een financiële bijdrage te leveren, die ten goede komt aan voorzieningen die het verblijf van de bewoners in Kalorama veraangenamen. Ook voor notariële schenkingen, legaten of nalatenschap treden wij graag met u in contact.
Als u andere ideeën hebt, bijvoorbeeld over schenkingen in natura of het aanboren van bepaalde fondsen, dan horen wij dat graag van u. U kunt ons bereiken per mail: vriendenkalorama@gmail.com

Uw financiële bijdrage is welkom op rekening NL 90 RABO 01 74 95 74 32 t.n.v. Stichting Vrienden Kalorama. Of u nu een grote of een kleine bijdrage geeft; iedereen is een even goede Vriend. Namens de bewoners van Kalorama: hartelijk dank!

De Stichting heeft de ANBI status.

Jaarrekening 2022 Stichting Vrienden Kalorama

Brochure

Er is ook een brochure van de Stichting Vrienden Kalorama. Deze kunt u downloaden door op onderstaande afbeelding te klikken.