Toneel Mooi Uitzicht

Toneel Mooi Uitzicht, is een onderdeel van Kalorama Centrum voor doofblinden. Wij zijn een enthousiaste theatergroep die kleine en grote theateroptredens geeft voor een brede publieksgroep. Onze spelersgroep bestaat uit meer dan 20 acteurs met een auditieve en/of visuele beperking.

Met theatrale fantasie kan iemand met een auditieve en/of visuele beperking de mooiste melodieën, beelden, geluiden, teksten, bewegingen, dansen en emoties maken. Door samen een voorstelling voor te bereiden beleven de spelers vooral spelplezier en dat is precies de bedoeling!

Toneel Mooi Uitzicht bestaat uit drie theatergroepen, die samen jaarlijks één grote voorstelling maken. De totale groep bestaat uit 26 spelers. Ieder jaar worden er zowel grote voorstellingen als kleine optredens uitgevoerd.

Bij Actueel op deze website kunt u lezen welke voorstellingen we hebben opgevoerd en of er nieuwe voorstellingen gepland zijn.

Toneel Mooi Uitzicht heeft ook een Facebookpagina: 'Toneel Mooi Uitzicht'. We zouden het leuk vinden als je ons een 'like' geeft!