Professionals

Expertise Centrum voor doofblinden

Verwijst u vanuit uw beroep mogelijk door naar de zorg- en dienstverlening van Kalorama? Dan leest u op deze website veel relevante informatie. Wij denken graag met u meer en helpen u graag verder. Wij creëren samen met u een passende oplossing voor een specifieke zorgvraag. Op het terrein van gespecialiseerde zorg voor doofblinden hebben wij bijzonder veel kennis en ervaring die we graag met u delen.

Onderzoek, advies en training

Het Centrum voor doofblinden doet onderzoek en geeft advies en training op het gebied van communicatie en zelfstandigheid van mensen met doofblindheid. Wij bieden dit zowel in de thuissituatie als op locatie aan. Het is tevens mogelijk dat wij dit aanbieden ten behoeve van cliënten van andere zorginstellingen.

Meer informatie professionals

Wij zijn graag in contact met collega-instellingen, zorgopleidingen en verwijzers. Voor een afspraak of advies nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Op de contactpagina op deze website vindt u alle informatie.

Verwijzing hospicezorg door artsen

Aanmelden voor hospicezorg in Kalorama Bethlehem gaat altijd via de huisarts of behandelend specialist in het ziekenhuis. Via deze link kunt u het aanmeldformulier downloaden en invullen. Let op dit formulier wordt regelmatig geactualiseerd en dient te allen tijde opnieuw te downloaden.