Gasten en mantelzorgers

Wij vinden het erg belangrijk dat familie, vrienden en mantelzorgers een rol blijven spelen in uw leven. Zij zijn daarom ook altijd van harte welkom. Er gelden geen bezoektijden. Met verschillende feestdagen zoals Kerstmis en Pasen rekenen we graag op hun komst om gezellig mee te eten. Dit is uiteraard ook mogelijk op een ander moment dat voor u belangrijk is.

Wij streven ernaar dat u een zo normaal mogelijk leven kunt leiden. En daar horen vrienden en familie bij!

Onze uitgangspunten zijn daarbij leidend:

  • u heeft de gelegenheid contacten te maken en te onderhouden binnen en buiten Kalorama. Familie, vrienden en/of kennissen horen immers bij u en zijn onmisbaar;
  • u weet zelf het beste waar u behoefte aan heeft: lichamelijke hulp en verzorging, aandacht, spirituele impulsen of ruimte om dingen zelf te doen;
  • we luisteren, kijken en stemmen voortdurend af met u en uw familie;
  • afhankelijk van wat u aankunt, wilt of wat u als plezierig of zinvol ervaart, bieden onze medewerkers en vrijwilligers samen met mantelzorgers, een:
  • gevarieerde en veilige woonomgeving aan met voldoende activiteiten.

Natuurlijk is uw bezoek altijd van harte welkom. De voordeur bij de ingang van Kalorama is open tot 20.30 uur en bij Kalorama Veste Brakkenstein tot 20.00 uur. Kalorama ’t Höfke sluit 22.00 uur. Na die tijd kunt u aanbellen. ’s Ochtends openen wij de voordeur rond zeven uur.

Uw bezoek is van harte welkom in het café van Kalorama of Kalorama Veste Brakkenstein. Voor de koffie, thee of een ander drankje betalen zij een geringe vergoeding.