dinsdag 13 december 2022

Voorstelling HOREN, ZIEN & ZWIJGEN was een groot succes!

Op donderdag 29 september, zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober speelden de 23 toneelspelers en 7 muzikanten van Toneel Mooi Uitzicht hun prachtige muzikale theatervoorstelling: HOREN, ZIEN & ZWIJGEN. In totaal hebben meer dan 350 mensen onze voorstelling gezien. Wat was het een succes!

In het begin van de week bij de repetities was het vooral erg koud. En nat. En vonden we het allemaal erg spannend. Maar de weergoden zijn ons bij de voorstelling gunstig gezind geweest. Het bleef droog en met kleedjes en kussentjes op de tribune werd onze voorstelling wel een heel mooie en bijzondere beleving.

Er kwamen vele rollen voorbij. Bijvoorbeeld: Sven Kramer, Een politie-agent, Een mime-speler, en lichtgevende elfjes. Maar ook onze eigen Kalorama-collega's: Frank van de Vorst, Heidi de Koning, Liesbeth Cornelissen en Petra Gerritsen-Groothuijse kwamen voorbij. U begrijpt dat dit maar een kleine greep is uit de vele prachtige personages die gespeeld werden.

Wat was het een vermoeiende week, maar al die positieve reacties van ons publiek en de kick die het ons heeft opgeleverd zijn de vermoeidheid zeker waard! Het was erg fijn om weer als vanouds met zoveel mensen bij elkaar te komen. Wij danken al ons publiek voor hun komst, interesse en liefde!

« Terug naar het overzicht