dinsdag 13 juni 2017

Nieuwe websites Kalorama LIVE!

Tijdens een feestelijke bijeenkomst van bewoners, medewerkers en vrijwilligers zijn in Kalorama ’t Höfke twee nieuwe websites van Kalorama vandaag live gegaan. Na maanden van voorbereiding is het nu zover. De volledig nieuwe en responsive websites van Kalorama zijn klaar! Bestuurder Fieke van Deutekom verrichtte samen met bewoner, de heer Soons de lancering.

Nieuw logo en nieuwe huisstijl

Voorafgaand aan de nieuwe websites is er een nieuw logo ontwikkeld met een uitgewerkte huisstijl. Uitgangspunt hierbij was dat de diverse doelgroepen van Kalorama zich herkennen in het nieuwe logo en de huisstijl. Er is daarom gekozen voor klassieke kleuren met een moderne vormgeving.

Algemene website Kalorama

De algemene website van Kalorama is te vinden op het bekende adres www.kalorama.nl. De website heeft een nieuwe indeling. De bezoeker komt via Onze zorg of Onze locaties snel bij de informatie die hij of zij zoekt.

Werken bij Kalorama

Met het oog op het werven van nieuwe medewerkers en vrijwilligers is er een aparte Werken bij Kalorama website. Met direct op de homepage een overzicht van de actuele vacatures en de mogelijkheid om meteen online te solliciteren. Natuurlijk is er ook veel aandacht voor werken en leren. Een vijftal medewerkers zijn geportretteerd en zij vertellen wat het werken bij Kalorama voor hun betekent.

Responsive

De nieuwe websites zijn dus volledig responsive. Dat betekent dat de websites zich aanpassen aan het apparaat waarop je de website bekijkt. Of dit nu een smartphone, tablet of PC is, de website blijft overzichtelijk en vooral goed leesbaar. Bovendien wordt Kalorama zo goed gevonden want Google is dol op responsive websites! Nieuw is ook de verregaande koppeling met social media. Kalorama zal regelmatig van zich laten horen via Facebook, Linkedin, Twitter en via een eigen Youtubekanaal.

Benieuwd?

Klik snel eens rond door www.kalorama.nl en www.werkenbijkalorama.nl. Veel plezier!

« Terug naar het overzicht