donderdag 01 maart 2018

Campagne ‘Kom werken bij Kalorama!’ van start

We willen allemaal de best mogelijke zorg voor onze bewoners. Hoe mooi is het om van elke dag weer een bijzondere dag met elkaar te maken. Zorgorganisaties in de regio doen er alles aan om daarvoor voldoende medewerkers in huis te hebben. Dat geldt ook voor Kalorama.

Werving en opleiding zij-instromers

Op dit moment gaan er een aantal initiatieven om nieuwe collega’s te werven van start. Zo start binnenkort een traject waarbij Kalorama samen met een aantal andere zorginstellingen in de regio zij-instromers gaat werven en opleiden. Een zij-instromer is een medewerker met werkervaring buiten de zorg, die de overstap wil maken naar de zorg. Hiervoor wordt een verkort opleidingstraject tot verzorgende IG/Maatschappelijke zorg ingericht. Verschillende afdelingen binnen Kalorama gaan hieraan meewerken.

Week van Zorg & Welzijn

Kalorama is tevens deelnemer aan de week van Zorg & Welzijn (12 t/m 17 maart). In deze week zullen collega’s van de afdeling P&O gaan pitchen op het Rijn IJssel college. Zij presenteren Kalorama als werkgever. Daarna volgen voorstelrondes aan geïnteresseerde nieuwe medewerkers.

Campagne op social media

Ten slotte zal Kalorama een aparte campagne op social media starten voor verzorgende IG. Met deze campagne wordt Kalorama specifiek bij de betreffende doelgroep onder de aandacht gebracht.

Direct contact

Alle actuele vacatures van Kalorama staan op www.werkenbijkalorama.nl. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in werken bij Kalorama? Dan kun je ook rechtstreeks bellen met onze afdeling P&O, Vanessa Bender (024) 684 7768 of Koos van Bindsbergen (024) 6847825. Kalorama kijkt uit naar jouw reactie!

« Terug naar het overzicht