Wij zijn volop aan het bouwen

In de loop van 2019 starten wij in fasen met de nieuwbouw van onze locatie aan de Nieuwe Holleweg 12 in Beek. Wij houden u graag op de hoogte van het bouwproces! De vergunning voor het bouwen van een nieuw Centrum voor doofblinden is verstrekt. Het bouwteam waar alle betrokken partijen, die samen met ons meedenken en -werken vertegenwoordigd zijn, is druk bezig. Het doel is een mooi en prettig gebouw te realiseren waarin het goed wonen en werken is. Ondertussen zijn we ook aan het verbouwen op onze locatie Kalorama 't Höfke. Wij informeren u graag over de stand van zaken.

Bouwovereenkomst getekend

Met het ondertekenen van de bouwovereenkomst tussen Kalorama en aannemersbedrijf Van Rennes Groep, is op 15 juli 2019 een grote stap gezet naar de nieuwbouw van het Centrum voor doofblinden. De feitelijke bouw begint in de eerste week van september.

Twee nieuwe gebouwen

Aan de achterzijde van het terrein boven op de berg aan de Nieuwe Holleweg in Beek verrijzen twee compleet nieuwe gebouwen.We gaan bouwen áchter het huidige Centrum voor doofblinden. De bewoners kunnen medio 2021 rechtstreeks van de oudbouw naar de nieuwbouw verhuizen. De bouwoverlast proberen we voor iedereen tot een minimum te beperken.

Nieuwsbrief 'Kalorama bouwt nieuw'

In de nieuwsbrief 'Kalorama bouwt nieuw' leest u meer over de nieuwbouw en verbouw. U kunt de meest actuele nieuwsbrief lezen door op de titel hieronder te klikken. Wilt u de nieuwsbrief 'Kalorama bouwt nieuw' voortaan zelf ontvangen? Stuur dan een e-mail naar secretariaat@kalorama.nl

Kalorama bouwt nieuw mei 2019

Verbouwing Kalorama 't Höfke

Op onze locatie Kalorama 't Höfke zijn een nieuw restaurant en frontoffice/keuken gerealiseerd. Zowel bewoners, collega's en familieleden zijn erg blij met het eindresultaat. Op deze locatie is afgelopen maanden nog meer gebeurd. Naast de interne verbouwing is ook het gehele gebouw aan de buitenzijde geschilderd. Het gebouw is binnen nog veiliger gemaakt rondom de brandveiligheid. In de nieuwsbrief 'Kalorama bouwt nieuw' leest u hier meer over.

Fotoalbum bouwproces Kalorama Centrum voor doofblinden

Onderaan deze pagina ziet u een fotoalbum waar wij regelmatig nieuwe foto's plaatsen van het bouwproces van het nieuwe Centrum voor doofblinden. Handig om de bouw zo goed te kunnen volgen!